verdien geld met internet

youtube

Laten we bijvoorbeeld zeggen u een website heeft die allerlei handwerk verkoopt. Dus je zou een video moeten laten zien hoe mensen hun eigen zelfgemaakte kaarten kunnen maken. Zij zouden dan naar je  website gaan om te zien wat je verkoopt. Dit proces kan worden gedupliceerd, ongeacht wat voor soort bedrijf je hebt.

De sleutel is om visueel te denken. Het is niet goed gewoon te gaan zitten voor een camera en te vertellen  - je hebt ook iets nodig  om  te laten . En altijd blijven denken aan ideeën voor video's - je zult een betere reactie  krijgen als je dat doet.

  Je verdient geen geld rechtstreeks van YouTube, maar het is een geweldig hulpmiddel voor het aantrekken van  aandacht naar je website,of je product . Het is meer gericht op hoe u de aandacht van de mensen aan wie je zou kunnen verkopen.

  Je hoeft niet een bedrijf te promoten  Er zijn een aantal mensen die succesvol zijn geweest bij de bevordering van affiliate mogelijkheden op de site - Door het plaatsen van de relevante webpagina adres op de video zelf (als je op YouTube kijkt Dan zie je het als een soort watermerk effect)  Nogmaals, zolang je iets dat relevant is voor wat je verkoopt moet je een fatsoenlijk verkeersstroom van youtube naar uw website  krijgen .

Het is misschien even  wennen aan hoe het uploaden van video's naar YouTube  (vooral als je het nog nooit hebt gedaan ), maar als je eenmaal hebt gedaan hebt heb je youtube zo onder de knie. Nog belangrijker  je hebt een andere stroom van inkomsten toe te voegen aan uw internet marketing arsenaal van ideeën.