verdien geld met internet

twitter

Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen met Twitter. Voordat u kunt beginnen met geld verdienen op Twitter, moet je veel contacten hebben, hoe meer hoe beter. Het is aangetoond dat alsTwitter-gebruikers dat je wel 20.000 volgers kunt krijgen binnen slechts de eerste maand of twee van de aansluiting. Stel je voor dat je een verkoop aan slechts 1% van deze volgelingen hebt: dan heb je verkocht aan 200 personen. De mogelijkheden om geld te verdienen zijn eindeloos met Twitter. Dus maak zo veel vrienden als je kunt op Twitter en  ontwikkel  een goede vertrouwensrelatie met deze gebruikers. Hoe meer Twitter-vrienden die je maakt, hoe beter uw kans zijn om geld te verdienen op twitter.

Affiliate worden op Twitter

Affiliate marketing is een geweldige manier om online geld te verdienen terwijl je er weinig voor hoeft te doen. De meeste online bedrijven bieden een affiliate programma waar iedereen in geïnteresseerd is. Zoek een bedrijf dat affiliate marketing biedt . Meld je aan en wachten of je wat hoort van hun. Ze zullen controleren of uw Twitter-pagina goede mogelijkheden heeft voor de verkoop. Als ze je eenmaal hebben geaccepteerd als een partner, ben je  klaar om te gaan.

Maak een aantrekkelijke advertentie voor de business voor al je volgers. Het meer van uw volgelingen  het product kennen, hoe meer geld je verdient met verkoop. Aangezien Twitter is zo'n grote social networking site is, de mogelijkheden worden steeds groter en groter.  Affiliate marketing is een zeer populaire manier om geld te verdienen en als je een goede Twitter-pagina hebt, Kunt u geld verdienen.

Geld verdienen op Twitter met RevTwt

RevTwt is een platform dat zich bezighoudt met CPC (cost per click) en kunt geld  verdienen met uw tweets. Voor wie niet vertrouwd is met Twitter, tweets zijn berichten en berichten die u op uw Twitter-pagina.

melden je aan voor een account met RevTwt en ze zullen Twitter profiel controleren . Na dit te doen, zullen ze u toestaan ​​om advertenties weer te geven voor verschillende producten of diensten op uw Twitter-pagina. Elke keer dat iemand klikt op deze advertenties, kunt u geld verdienen.

Zoals u kunt zien, is er een hoop geld te verdienen op Twitter, maar de bedoeling is om zoveel mogelijk te krijgen 

Hoe te werk gaan

Als u ooit dabbled met Twitter, weet u dat het concept is eigenlijk heel eenvoudig: je moet 140 karakters te gebruiken om uw volgelingen te werken. In eerste instantie lijkt een nieuwigheid rage of iets leuks om mee te spelen, maar Twitter heeft zich bewezen als een enorme en effectief hulpmiddel zijn als het gaat om promoties. Zo blijkt, kunnen die 140 karakters maken een groot verschil in het aantrekken van mensen naar uw site en krijgen van hen te blijven.

Dus wat kan je doen om ervoor te zorgen dat u effectief gebruik van Twitter? De belangrijkste doelstelling is om te onthouden dat, hoewel Twitter is gemaakt om u te laten vertellen de wereld wat je doet, dat is niet waar de echte magie ligt. De aantrekkingskracht van Twitter komt uit de gesprekken die je kunt hebben met zo ongeveer iedereen van je favoriete beroemdheid aan een lokale kleine bedrijven. Mogelijkheid om uit te reiken naar deze entiteiten laat volgelingen voelen zich verbonden en kan leiden tot sterke relaties.

Laten we eens een kijkje nemen op hoe je dit concept van toepassing zijn op het promoten van uw website.

Voordat u aan de slag gaat, laten we ervoor zorgen dat uw Twitter-pagina klaar voor alle nieuwe verkeer is dat u gaat genereren. Hier is een handige checklist om ervoor te zorgen dat uw Twitter profiel geloofwaardig uitziet:

Zorg ervoor dat uw gebruikersnaam is gemakkelijk te lezen en heeft betrekking op het onderwerp van uw site of merknaam.
Vul alle velden in je profiel - niet alleen maakt dit dat u er meer geloofwaardig, maar zij zal ook helpen mensen die je vinden in zoekopdrachten.
Zorg ervoor dat u de URL naar uw website in de "Bio" veld van uw profiel op te nemen. Het toevoegen van deze informatie helpt om terug te rijden verkeer naar uw website.
Kies een profiel foto die betrekking heeft op je gebruikersnaam of website.
Zorg ervoor dat u een paar van de kwaliteit tweets voordat u start met zwaar bevorderen. Mensen die graag willen weten dat ze volgende iemand die inzichtelijk worden. Als je net begint, wees dan niet bang om tweet en laat mensen weten dat je nieuw bent bij Twitter.

 

Twitter kan  je verbinden  met duizenden mensen als je weet wat je doet. Je belangrijkste doel moet niet zijn om zo veel mogelijk volgelingen te krijgen, maar om de kwaliteit en invloedrijke aanhangers te krijgen. Het zijn deze volgelingen dat zal helpen om meer mensen naar uw Twitter-pagina en uiteindelijk uw website.

Twitter is gemaakt om viraal verspreiden van informatie, wat betekent informatie verspreiden in een kettingreactie. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je Tweet iets geweldigs, en twee van uw volgelingen besluiten om het bericht beantwoord aan hun vrienden. De beantwoord wordt gezien door al hun volgelingen, die zou kunnen opnieuw het bericht beantwoord aan hun volgelingen, het creëren van een kettingreactie van informatie over de distributie. Dit is waarom het zo belangrijk voor u om te krijgen volgelingen die waarschijnlijk vind je informatie interessant.

Dus hoe ga je over het krijgen van deze kwaliteit volgelingen? Hier zijn een paar van de strategieën die u kunt proberen:

Haal uw bestaande fans om je te volgen. Geloof het of niet, heb je waarschijnlijk al een groep mensen, die bereid zou zijn om u te volgen. Laat uw bestaande fans op Facebook of de bezoekers op uw website weten dat je een Twitter account die ze moeten volgen. Deze mensen zijn al geïnteresseerd in uw website en kan een zeer sterke uitgangspunt te maken voor uw Twitter-campagne.


Volg de juiste mensen en toe te voegen aan gesprekken. Alleen maar omdat je probeert om de kwaliteit volgelingen te krijgen   volg personen die verbonden zijn met het onderwerp van uw site. U vindt deze mensen door te zoeken via Twitter voor bepaalde onderwerpen, zinnen, of zelfs locatie.Houden van mensen die geïnteresseerd zijn
Nu dat je een hoop kwaliteit volgelingen heeft, is het tijd om hen te interageren met je. Net zoals uw website, mensen pas echt reageren op de inhoud van hoge kwaliteit. Het lijkt misschien moeilijk om de kwaliteit content te creëren in slechts 140 tekens, maar het kan worden gedaan. Alleen niet vergeten dat het allemaal over het starten van gesprekken. Hier zijn een paar tips om te bereiken dat alle machtige vermelden of retweet:


Links zijn je vriend. Gewoon omdat je niet meer dan 140 tekens te typen betekent niet dat je niet kunt koppelen aan uw website die dieper in op een geweldig idee.
Gebruik hashtags (#) om een ​​onderwerp van gesprek label en een trend te starten.
Vergeet niet dat het gesprek niet hoeft te eindigen na een reactie. Houd het gesprek gaande en relaties op te bouwen. Als je eenmaal goed in bent , zullen deze relaties uiteindelijk vertalen in gunstige conversies voor uw site.


twitter is een krachtig hulpmiddel, maar dat alleen zal niet uw site populair maken