verdien geld met internet

Geldverdienen met gratis websites

Het is zeer makkelijk geld te verdienen met gratis websites

Ik gebruik altijd gratis websites ze zijn makkelijk en gratis en je kan er ook nog geld mee verdienen . Gratis websites is alleen voor diverse informatie goed en niet om een bedrijf te beginnen . Get a Free Website at Webs.com!

 

     

 

Het verbaast me hoeveel mensen mij vertellen dat ze willen een zakelijke website te starten, maar geen geld willen  besteden.

Ik persoonlijk weet geen enkel succesvolle website-eigenaar die hun zakelijke website gemaakt hebben op een gratis host.

 Wanneer je een offline business zou starten , zou je van plan zijn om wat geld te investeren  toch? Nou, het zakendoen op het internet is niets anders ondanks vele overtuigingen. Als u niet van plan bent om iets te investeren om een bedrijf te starten kan het niet goed gaan .

Ik heb nog nooit  op het internet een succesverhaal van iemand gehoord van hun site op Blogger.com of Yola . Het is geen toeval dat succesvolle mensen hun eigen domeinen eigen.

Plus, je kan niet verwachten dat mensen je serieus nemen wanneer uw website adres begint met iets als http://mijn gratis site...................Maar zoals ik al zij  gratis websites voor informatie is goed

En nu komt de vraag hoe kan ik er dan geld mee verdienen  

free movies