verdien geld met internet

face book

 vertaald met google

 

Als u altijd al wilde online inkomen te verdienen, maar wist niet waar te beginnen, waarom niet springen op de meest populaire sociale netwerk site en profiteren van hun ad serving platform nemen?

Aanbevolen Story: Klik hier om ongeveer 2 College jongens die $ 119K die in een maand met behulp van Facebook te lezen!

Geloof het of niet, zijn tienduizenden mensen die elke dag contact om te chatten met hun vrienden en plezier hebben ... terwijl anderen het maken van geld op hetzelfde moment.

Wilt u weten hoe om geld-it op dit maatschappelijk fenomeen?


Zou $ 5 ... 50 dollar ... of $ 150 aan extra inkomsten te maken je gelukkiger? Wat zou jij doen met de "nieuw gevonden" geld?

Laten we het gebeuren, hier zijn drie snelle stappen:

Stap # 1

Zodra u zich heeft aangemeld op Facebook uw eerste stap moet zijn om na te denken over hoe je jezelf wilt presenteren. U wilt niet te faken, gewoon jezelf en daarmee uw vaardigheden, uw hobby of kennis - dat is wat geld van Facebook.

Vergeet niet dat je de aandacht van een specifieke groep van mensen hier te trekken, zodat u bekend geworden als iemand die iets van een expert op een bepaald onderwerp. Dus kies verstandig!

Stap # 2

Ga voor een populaire niche die u persoonlijk wilt en hebt een belang inch Ontwikkel je persona in dat gebied. Als je al iets van een aanwezigheid op het web in een bepaald gebied dan zul je je dat in het voordeel, omdat - het zal u helpen als meer en meer mensen zich bewust worden van wie je, je vaardigheden / kennis, en hoe dit kan hen helpen.

Stap # 3

Uw eerste aanloophaven, als je iets hebt tweedehands te verkopen, die is gerelateerd aan uw niche, is de Marketplace. Het is gratis om advertenties te plaatsen in de markt en er is geen limiet op hoeveel je kunt plaatsen.

VOORBEELD: kom je een koopje veel boeken over het onderwerp op eBay of op een werf te koop je kunt ze allemaal individueel lijst op Facebook en verkopen ze voor een winst.

Als u een budget te besteden aan reclame en je hebt een aantal externe websites die u wilt promoten, kunt u proberen de sociale advertenties om te zien wat de voordelen die je krijgt van hen. Het is het lezen waard door de relevante hulp sectie om te zien wat er al is betrokken, want het is vrij in de diepte.

FACEBOOK beste voordeel:

Het belangrijkste voordeel van steeds een Facebook-lid is dat je kunt bouwen en gebruik van een aantal toepassingen om bepaalde taken uit te voeren op je profielpagina.

Het goede nieuws is dat Facebook niet frons op gebruikers het maken van geld uit hun Facebook-pagina, en inderdaad veel mensen een link in naar andere websites buiten Facebook zelf.

Mensen zijn voortdurend op het bouwen van nieuwe applicaties en vaak worden ze gebruikt door vele andere gebruikers op pagina's die beroep doen op hun eigen specifieke behoeften.

Dit is deels waarom je zal slagen in het maken van meer geld van Facebook als je merk zelf zorgvuldig door voordat u aan de slag op de site.

BRANDING ZELF?

Erachter te komen wat je wilt doen en wat je wilt bereiken. Als u al een website up and running dan zul je in staat om te linken naar dat, dus hou het uiterlijk van je Facebook-pagina in dezelfde geest als uw site te voelen.

Maar terwijl u kunt verwijzen naar andere sites buiten Facebook, sommige mensen ook strooi er wat affiliate links op hun werkelijke Facebook-pagina zelf. Bijvoorbeeld, sommige snel onderzoek bleek een persoon die links in een reeks van ClickBank producten op hun pagina en doet het goed te doen.

Zo lang als je start vanuit een sterke positie met een bijzondere aandacht en merk in gedachten, dan kunt u er goed aan doen door te experimenteren met alle voordelen die Facebook biedt (en ze groeien).

Neem de tijd om het opbouwen van een netwerk van vrienden en zorg ervoor dat u zich bekend als een expert in uw gebied van belang / niche te maken.

De belichting is wat je moet streven. Hoe meer mensen je vrienden te maken met en toe te voegen aan uw netwerk, hoe meer geld je moet genereren. Echter niet de fout maken om te gaan na "vrienden" voor geld.

Zet mensen op de eerste, geld zullen volgen. Het is net als in het echte leven, gewoon een ander medium, dezelfde communicatieve vaardigheden en principes toepassen wel.

Je moet altijd geluid, uiterlijk en handelen echte, niet de pretentie om iemand anders te zijn. Mensen voelen zich het tegenwoordig meer dan ooit.

Aanbevolen Story: Klik hier om ongeveer 2 College jongens die $ 119K die in een maand met behulp van Facebook te lezen!